Vad händer efter döden? Så här tror jag …

Många tycker kanske att döden är ett hemskt ämne att prata och diskutera om. Jag tycker däremot att det är intressant och också nyttigt att prata om det. Som vi alla kommer dö en dag eller …?

Vad jag tror om döden?
Jag tror inte efter min död, att allting blir svart. Inget mer händer. Inget mer känns. Ibland när jag ligger i min säng, så tänker jag. Eller kan nästan känna att jag finns någon annanstans en här, där jag ligger. Jag tror att jag egentligen ligger i koma, men i min koma så är det just det här jag ser. Det liv jag lever nu. Jag kanske tog en överdos, blev påkörd av en bil eller hoppade framför ett tåg. Det vet jag inte, men jag tror att när jag dör här, så kommer jag vakna upp ur koman. När mitt hjärta slutar att slå öppnas istället mina ögonlock.

Och genom mitt liv här, så har jag lärt mig av misstaget, överdosen. Eller så är jag redo för att bearbeta olyckan, bilkrocken.

Det är så jag tror, inget vet.
Men så tror jag. Vad tror ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s