Beslutet kommer tas idag

Idag ska jag alltså få träffa den jag ska diskutera med om
beslutet av vissa arbetsuppgifter på jobbet.

Jag vaknade konstigt upp på morgonen av en dröm,
att vi satt och diskuterade men jag fick svaret nej.
Antagligen är det ändå en rädsla att jag kanske kommer få svaret nej.
Den känslan är inte så stark, så rädslan är inte stor.
Jag känner mer spänning, en oro och nervositet faktiskt.

En kommentar på “Beslutet kommer tas idag

  1. Hej!Jag heter Ida Maria Vidmark och är försäljningsansvarig på Ecce Homo UF. Vi håller för tillfället på med ett projekt som heter ”I det fördolda” och handlar om osynliga sjukdomar, som exempelvis diabetes, hepatit eller ADHD. Vi har alltså tänkt trycka en diktsamling med detta tema. Varför jag kontaktat just dig är för att vi genom din blogg sett att du är väldigt bra på att skriva och vi skulle hemskt gärna se att du medverkade i projektet. Din dikt ”Inte ett ord” är precis den typ av text som vi letar efter. Om du tycker det låter intressant så kan du besöka vår hemsida http://www.eccehomouf.tk där du kan läsa mer om vilka vi är.Hoppas du får en jättebra dag!Med vänliga hälsningarIda Maria Vidmark

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s