Mer överlevnad än att leva

Just nu är det mer överlevnad än att leva.
Min kalender är min överlevnadsguide.
Ångesten är stark ofta, den är inte
alltid där. Men när den är där så är den hjärtskärande.
Så nu är det en dag i taget, ibland en timme.
Men jag vet trots allt varför och
jag vet om jag klarar en dag till blir den nästa lättare.

2 kommentarer på “Mer överlevnad än att leva

  1. har en god vän som gå på kbt-terapi och där har kuratorn sagt till min vän att hon ska ta och börja leva i stället för att försöka överleva. Tanken på hur mycket energi det gå åt att försöka överleva en jobbig dag än att leva , då man inte anstränger sig så mycket och njuter av det man har. Du har inte funderat på att skaffa en katt eller hund. Tro att du skulle må bättre av det i ditt psyke. Kram

    Gilla

  2. Jag förstår precis vad du menar, det är ju så att jag än ”överlever” vissa dagar mer en vad jag ”lever” dem. Men det som är positivt är att jag börjar leva mer, sen jag flyttade till boendet. Innan var mitt liv ett överlevande, ibland bara drunknade.Jag skulle vilja skaffa en katt, ska det också. Men man får inte ha djur på boendet. När jag flyttar helt till eget så funderar jag på en katt.Kramar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s