Såhär känner jag ibland

You know you’re too young for your age
I feel kind of sorry for you
Cause it’s such a shame
You won’t be laughing when I’m dead

Under stairs and no one cares I’m dead
And that is where I’ll wait for you

Nothing here has changed
Maybe you should go and find
Someone else to blame
Cause you are gonna be sorry when I’m dead

Under stairs and no one cares I’m dead
And that is where I’ll wait for you

4 kommentarer på “Såhär känner jag ibland

  1. älskar texter som berör och man känner igen sig i eller kan reflektera tilloch jag älskar dig massor vet att jag inte är ett så bra stöd men jag finns här är bara ett sms bort du kan alltid nå mej på sms och det vet duskickar du på natten så är det inte säkert att jag svarar för jag har telefonen på ljudlöst när jag sovermen läser ju så fort jag kan//sofie

    Gilla

  2. Sofie: Ja, visst gör texterna så otroligt mycket :)Men jo, du ger mig ett bra stöd. Även fast du kanske har mått dåligt och en ibland också. Så betyder det inte att du är ett dåligt stöd.Bara dina hälsningar här på min blogg betyder så mycket <3Tack för att du hjälper mig, ska försöka hjälpa dig också ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s