En historisk dag i mitt liv

Ikväll har jag gråtit av lycka, nej inte av sorg som det brukar vara.

Först nu har jag förstått hur långt jag tagit framåt i livet.
Jag förstår det! Innan har jag inte fattat vilka framsteg jag gjort, men nu ser jag dem.
Jag har aldrig känt mig så lugn som idag.
Jag har inte andas tungt av ångest eller låtit problem hindra mig från att behålla lugnet.
Jag känner frid.

Idag är det en historisk dag i mitt liv. Ett avslutat kapitel och ett nytt börjar.
Jag lämnar minnen där och fortsätter fram.

8 kommentarer på “En historisk dag i mitt liv

  1. yes äntligen belöning för det hårda arbetetjätte bra sötis älskar dig!!!fortsätt så gå framåt nu bara finns här om du faller finns här att luta sig emot när det är tufft för tufft det kommer det att bli många gånger men du ska bli fri ändå i slutet är det vi som ska vinna glöm aldrig dethar du fått något brev av mej i sommras? minns inte om jag skickat det eller ej tyvärr//sofie

    Gilla

  2. Freddy: Jag är glad över att jag har dig som vän, det kändes verkligen som vi har känt varandra längre :)Det är skönt att veta att du förstår mig, det där med Asperger och adhd. Och jag förstår dig också.Kram 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s