Hur mycket ska jag äta? Tycker hon att jag är tjock?

Det är problem med maten.
Det kanske har varit det under
längre tid också.
Många av mina tankar kretsar
kring mat.
Hur mycket får jag äta?
Hur mycket bör jag äta?
Hur mycket ska jag äta?
Om jag äter tillsammans med någon
ser jag till att jag äter mindre en
den personen.
Jag tänker hela tiden på blicken jag får.
Varför har hon en sån blick?
Tycker hon att jag äter för mycket?

Jag äter mig sällan mätt, jag kontrollerar mina portioner.
Ja, kanske för mycket.
Jag brukar fråga, varför är jag så trött?
Äter du ordentligt, säger dom?
Du borde öka portionerna.

Men det är svårt, jag vill ha koll på
vikten.
Jag söker ofta kontroll, nu strukturerar jag onödigt mat och vikt.
Jag är inte överviktig, så det är inte
nödvändigt med mina strikta tankar om mat.
Snarare kan jag gå ner i vikt,
som jag går varje dag och
tränar ofta.

Det här är mitt huvudsakliga problem just nu.
Det är svårt att vända tankar …
jag har något att ta tag i.

2 kommentarer på “Hur mycket ska jag äta? Tycker hon att jag är tjock?

  1. Älskade vanjavitmaten är riktigt jobbig tyvärrät det du tror är rätt kroppen kommer att kopensera det senare i alla fallge inte upp den lilla styrka som du alltid harför den finns därunder alla dumma beteenden under demonerna under rösternadet finns en liten spira styrkainte så stark att man kanske kan vända på den men den finns alltid där glöm aldrig det//kisses from your sister

    Gilla

  2. Jag hoppas att dina problem med maten löser sig också, att du får den hjälp du behöver till sitsoch hoppas att det blir snart.Jo det är svårt, kan inte öka mina portioner nästan, det tar verkligen emot.När jag sitter vid matbordet med andra måste jagäta mindre en de andra för att inte få den konstiga blicken från dom. Finns för dig siz, om du vill prata om det du känner, skicka ett sms.Kärlek, Vanjavit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s