Allt är fel. Allt går fel

Jag försöker få någon slags av rätsida vad problemet är. Eller var det finns.
Jag har vaknat med ångest den senaste veckan, jag vaknar om nätterna.
Jag går upp tidigt, dagarna blir långa. Jag gör inte mycket, ligger mest i sängen med
hörlurarna eller sover.
Jag känner att det inte är mycket som är roligt av det jag gör längre och jag är
inte kreativ längre som jag har så höga krav på mig själv.
Det känns som om jag är lite i apati.
Något jag faktiskt gör är att gå runt att städar, vissa gånger märker jag inte det,
men lägenheten är nystädad varje dag.

Har fått för mig konstiga grejer och tror att det är det som är felet. Men när jag
säger det så känns det fortfarande lika ångestfullt som innan.

Det är inget som riktigt glädjer mig längre och jag är rädd för att jag tappar intresset
av musiken för då ligger jag praktiskt taget i sängen hela dagen.
Nej, ingen rätsida.
Allt är fel ändå.

2 kommentarer på “Allt är fel. Allt går fel

  1. om jag bara nådde dej så skulle jag hjälpa dig upp igen sizvi ska inte falla det vet du ju vi är starkavisst du har mycket kvar att jobba med men ta hjälp av dem runt omkring dejvi finns ju för att hjälpagör ont i mej när jag läser bloggen och du inte mår branär du skadar dig trots att du inte vill egentligensläng allt du kan skadad dig påbe personalen att låsa in knivarnavet att du antagligen kommer gå ut och leta upp glasbitar när du gör dettamen skär dig inte du är starkhåll andan och räkna till tio och sen sysslesätter du dig med något bläddra i ett fotoalbum eller läs igenom brev och dikter/kram sofie

    Gilla

  2. Har inte tänkt på att det där med att hålla andan, räkna sekundrarna och sedan gör något annat en att skära sig. Jag beundrar dig så mycket för att du har kunnat sluta!Och jag kommer alltid finnas där för dig, som du är här för mig. Älskar dig så mycket. Hur mycket som helst .. det räcker inte med ord. Glitter till dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s