Och så kom ångesten igen

Jag är helt förlamad av ångest, det är jag inte ofta längre
men nu är känslan här igen.
Det var först vid fyra jag kom ut, för att jag skulle ut och jogga.
Men hur hanterade jag situationen innan?
Jag har fortsatt prägla min mage med sår.

Under hela förmiddagen kunde jag inte mycket mer en att ligga med
filten över huvudet.
Jag vågade praktiskt tagit inte ta mig ut.
Jag var rädd för att jag skulle falla ihop på gatan av ångest någonstans och
inte kunna ta mig samman och upp.
Så handlingen av mat blev inte av.

Men nu ska jag försöka mig ta samman igen, personal kommer ner om
en halvtimme, så jag behöver ta en dusch nu efter joggingen.
Och jag ska försöka ta mig samman utan att ta till ett självskadebeteende.
Nej, nu ska jag lova mig själv på allvar, för jag är inte rättvis mot nån ner jag
sysslar med det.

4 kommentarer på “Och så kom ångesten igen

  1. Kan du koppla ångesten varför du fick den och när? Vad de något som hände? Eller träffade du någon eller dök de upp en tanke? Hoppas den fan letar upp någon annan dum människa som förtjänar de istället. Kärlek!! Kram

    Gilla

  2. Hej jag heter Joanna är är 23 år.När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.Så besök gärna min blogg:)kram

    Gilla

  3. Blomman: Jag vet inte varför den kom och det är så frustrerande, jag försöker hela tiden hitta orsaken till min jobbiga period som är nu.Men jag tror det handlar om att jag behöver mer saker, andra saker. Nu när jag har blivit så pass självständig så verkar det ha tappat en annan del på vägen ..Tack!! Hoppas att ångest inte drabbar dig heller. Att den väljer rätt istället för oss som inte behöver den.Kramar!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s