Underbar belöning till mig själv

Jag jublar lite för mig själv, städ och tvätten är klar och har bestämt mig att belöna mig med
kvalité tid resten av dagen. Otep, té, vännen datorn och filt mys vid tv:n.
Det kan inte bli mycket bättre en så, när det regnar konstant utomhus också.

En kommentar på “Underbar belöning till mig själv

  1. sv: När jag är hemma hos min mamma på åsen, känner jag inte alls samma hopplöshet som jag gör här hemma. Är det mitt hem som gör att jag inte känner mig 1 med mig själv? Jag trivs inte med en del grannar som finns i vårt område. Människor som gör mig illa. Kanske är de så enkelt att det är dem som gör att man inte trivs med sitt hem?! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s