Grumlig dimma

Det är så mycket jag vill få ut ur mig, ilska, oro, rädsla, ångest.
Det är så mycket jag skulle vilja skriva, eller uttrycka på annat sätt.
Men så sitter jag där, uttryckslös. Med pennan i handen och pappret tomt
För jag vet inte vart jag ska börja.
Jag försöker med några meningar, men jag suddar ut och ut.

Det är något som inte stämmer, när jag målar. Färgerna är fel och motivet
förvrängt.

Det är något som är inkorrekt, i mina konstnärliga historier, men jag försöker igen.
”Där är här jag andas, mina armar vilande mot balkongräcket”.
Men tomheten fyller resten av pappret och karaktärerna förbli suddiga i min
brist av fantasi och förställningsförmåga.

Jag ser ihåligheten av ett spöke, men inget mer en så.
Hur mycket jag än söker, svar och känslor så förblir det grumlig dimma.
Och där i nystan av trådar.

4 kommentarer på “Grumlig dimma

  1. jag vet inte om jag har skrivit detta till dig innan, men när jag gick på konstskola sa min lärare till oss : ” man ska inte sitta och vänta på inspirationen att komma, man ska bara ställa sig vid stafliet och börja måla som kommer de till en” Jag vet inte om det stämmer, jag har aldrig haft de tålamodet till de. kram

    Gilla

  2. Nej … det har du inte sagt.Det funkar dock inte riktigt så för mig. Inspiration kommer oftast till mig, typ kreativt vackert kaos. Jag bara känner att det funkar och jag har mycket idéer.Men när jag försöker som nu, tar fram pennan och väntar på något att skriva, något att komma. Så blir det bara tomt, någon mening. En liten fläck på tavlan, men inget mer.Jag försöker så, för att jag älskar att vara kreativ men det är sällan jag får de kreativa rusen ..

    Gilla

  3. <3men du är duktigverkligt duktigjag måste komma ihåg att köpa kuvärt så vi kan breväxla vidarelove ya all the time to the sun and back//sofie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s