2 kommentarer på “Flåsa ut mig

  1. vill bli sjuk för att få hjälp att bli frisktsjukt jag vet men blir jag tillräkligt sjuk så får jag hjälp julogik?nä knappast men det är så det ser ut i samhället idag//sofie

    Gilla

  2. Jag önskar att jag skulle kunna hjälpa dig på något sätt. Förstår känslan du har ändå, har varit där också. Men det finns andra sätt, att svälta sig själv är inte bra, det som händer är ju när man inte får maten som kroppen behöver är ju attman mår ännu sämre psykiskt. Ge inte upp om att söka hjälp, stå på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s