Jag gillar tjejer och jag är den jag är

Jag känner betydligt lättare inom mig, har känt mig låg ett tag, men kom på varför så
jag tog chansen med att prata med min kontaktperson.

Jag skrev på en lapp, det var svårt att formulera det jag ville säga, så på lappen skrev jag ord
som handlade om det jag tänkte på.
Vi kom in på ämnet, kärlek.
Det är som vis personal ser det på mig när det gäller det.

Ni som inte vet, så är jag lesbisk, har vetat det länge och har haft förhållande.
Men ändå, kommer en osäker sida fram, är jag accepterad?
Varför kommer skam när jag ser på tjejen framför mig?
Hur är länge kan jag se på henne … innan alla ser det …

Sådana luddiga saker, som det egentligen inte finns svar på.
Kärlek är ett krångligt pussel.

Och ibland förstorar jag upp saker, såklart det är okej kommer jag på.
Det ska kännas rätt för mig, ni som ogillar det.
Jag bryr mig!
Jag älskar den jag älskar och jag är den jag är *ler*

4 kommentarer på “Jag gillar tjejer och jag är den jag är

  1. jo jag visste de, får jag tro att jag hade läst det om dig. Alla har rätten till kärlek och sen om man blir kär i en kille eller tjej är ju upp till sig själv. Bara det känns bra så är det ju bra. Själv tro jag att jag är bi. Har aldrig haft förhållande med en kvinna men har varit gudens kär i en. Nu lever jag med en man sen 11 år tillbaka. kram

    Gilla

  2. älskade sizdu får vara precis den du är och är du lesbisk, so fine!du är du och kommer alltid att vara den du äroch jag älskar dig massor avsett hur du ärdet är inget fel man får bli kär i vem man villbara man är lycklig och trivs med sitt livalla ska ha respekt det är oberoende av hur man ärdu kan vara lesbisk du ska ändå ha respektdu kan vara alkolist du ska ändå ha respektför människovärdet försvinner inte bakom ”problemen”//sofie

    Gilla

  3. Blomman: Vet det, att det som betyder är att man självmår bra själv och att det inte spelar någon roll vilket kön man älskar.Men ändå blir det svårt ibland, tankar kommer upp och sådär. Kärlek är krångligt ibland.Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s