Dagen i stort sett

Planerna för imorgon blir city, då jag
ska handla mina Aspie kläder, samma simpla
kläder.
Svart hoodtröja, svarta/blå jeans i ungefär
samma modell jag har nu, en svart kort jeanskjol
och eventuellt en tröja som ska ersätta min väldigt väl
använda randiga svartvita tröja.

Övrigt så har jag konstaterat att jag är betydligt äldre
i kroppen en vad jag borde vara, jag är för stel, mina höfter och min rygg
knakar av sig själv när jag reser mig upp. Och min nacke är
som ett smatter band.

Annars.
Har det har varit och är skit väder än.
Jag har tillbringat min dag med dator
och musik.
Haft personal tid och varit duktig och handlat också.

2 kommentarer på “Dagen i stort sett

  1. flinar lite för mig själv! Jag är desamma när det ska handlas kläder. svart svart svart! Vill inte har något annat på mig för det får mig att känna mig obekväm och olustig. ibland kan jag ta på mig strumpor med gladare färger. Eller som nu när det är dags att köpa dojer, det kan inte vara vilket märke som helst och vägra ens testa den billigare varianten.

    Gilla

  2. Haha, ja. Är inte den lättaste personen att handla kläder med, är mycket noggrann hur tyget är och känns. Det måste vara precis rätt och modellerna viktigt och svart är nästan allt. Precis! Annars känner man sig fel, konstig … olustig var det perfekta ordet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s