Att välja

Jag funderar, fast jag inte behöver.
Saken är ju självklar, men ändå funderar jag
på om jag ska ta det här valet.
Jag slits mellan rätt och fel.

Min flykt ligger på nattduksbordet, om det
blir för jobbigt så har jag min ventil där.
Som jag kan hålla i handen eller bara se på.
Eller använda om det behövs.

Men jag kanske flyttar från boendet om ett år,
visst jag får hjälp efteråt men om jag tillåter mitt
självskadebeteende finnas kvar så kommer det
alltid finnas en chans för mig att krascha.
Det blir svårare.
Vill jag det?

Det blir lättare om jag gör av med dem,
säger till personalen att jag kan behöva ha
mer hjälp en vanligt och lämnar sakerna
till dem
eller slänga bort dem själv.

Men jag är här, mitt emellan rätt och fel.
Tankarna slits mellan.
Jag behöver de, de är en trygghet, ett sätt att tygla mig.
Jag behöver de inte, jag klarar mig utan de, jag tillåter
mig att falla tillbaks och jag vill inte det.

2 kommentarer på “Att välja

  1. ja du vanjavit det är svårt att släppa för det innebär ju en trygghet trots alltönskar att jag kunde säga hur jag lyckades men jag vet tyvärr inte riktigt själv hur jag gjordetror att jag bara la av visste att mamma skulle bjuda mej på maxbox när jag inte hade skurit mej på ett årjag var nära men misslyckades på första försöketsedanvar det ju bara att börja om men denna gång gick det i alla falljag hittar dock fortfarande rakblad, rakhyvlar både trasiga och hela,till och med glasbitar hittar jag nu när jag flyttstädar och vet dujag tittar på dem sedan säger jag till pontus släng och så slänger vi dem för de behövs inte längreså kämpa på kanske kan du lägga dem i en skokartong och låssas att de inte finns om det är för svårt att slänga demju längre du håller upp med beteendet dessto mindre vill du göra det lägg realistiska mål och säg till om du vill ha hjälpmed något//love you siz kram sofie

    Gilla

  2. Tack så mycket för ditt stöd siz ♥♥ Du ska veta hur mycket det behövs! Jag beundrar dig, hur långt du kommit.Jag har gjort valet, jag gav rakbladen till personalen då jag inte har kunnat slänga de själv. Så nu har jag bestämt mig.Jag älskar dig! ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s