Svammel

Jag har bestämt för att göra ännu mer nytta idag.
När det ändå är olidligt äckligt varmt ute tänkte jag tvätta och städa
sen kan jag med gott samvete lata mig hur mycket jag vill.
Jag gillar att lata mig.

Idag jag alltså har varit till optikern, hämtat ut apdosen med medicin och
har för EN GÅNG SKULL skaffat tandborste, tandkräm och tandtråd.
Jag har inte borstat mina tänder på flera månader, fan vad äcklig jag är va?
Får räkna med blodigt tandkött. Hål har jag inte haft på flera år, det ska jag
vara glad över, egentligen kan man tänka sig att jag skulle kunna ha fyra hål.

Nog med svammel om ingenting.

Snart är det lunch.

2 kommentarer på “Svammel

  1. När jag kom till undersökning första gången till min nya tandläkarmottagning ser jag med min förvåning att det hänger en gaffel i fönstret. Jag frågade tandsköterskan varför det hängde en gaffel i fönstret? Då svara hon så här: ” Varje dag diska du dina gaffel med med borste och även emellan gaffeln för att du inte vill äta med en skitig gaffel. Tänk dig att det där skulle vara dina tänder och du bara borsta tänderna på fram och bak på tänderna men inte emellan. Det är emellan tänderna som man kan få infektioner som kan leda till andra infektioner i kroppen. ” Sen dess har jag sköt mina tänder varje dag. Eltandborste och mellanrumsborste för att jag tyckte att det var en av dem ” äckligaste” historier jag hade hört. Bra gjort att ta ett så stort steg som att skaffa tandborste med tillbehör. Snygg logga du har fort på din blogg.. // blomman

    Gilla

  2. Blomman:Okej, det var som tusan. Vet att jag behöver borsta tänderna, men om jag missar en kväll så kan det lika gärna gå månader, dessvärre ..Nytt försök blir det nu i alla fall Tack så jätte mycket!/ Vanjavit

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s