Samtal med psykolog den 16/6-11

Samtalet var mycket positivt denna gång.
Vi pratade om de framstegen som jag gjort, framtidsplaner, strategier och annat.
Det är svårt att beskriva mötet, men jag var väldigt fokuserad (som förvånar mig),
jag lärde mig två saker om Aspergers syndorm och ADHD, och upptäckte mina inre
triggare.
Samtalet stärkte mig, och
det känns som psykolog mötena börjar hjälpa, som jag inte trodde det skulle göra
i början

Jag har verkligen inspiration, till och med för livet.

2 kommentarer på “Samtal med psykolog den 16/6-11

  1. Härligt att läsa! Har haft samtalskontakter och psykologer i 9 år, på dem 9 åren har 12 kontakter. Man bli trött i längden på att berätta samma sak! Den jag har nu , har jag inte ens fasta tider med! Önskar att de ändras på de snart , speciellt när jag fått min utredning! Ha de gott!

    Gilla

  2. Jag känner igen det där med kontaktpersoner, och allt. Jag hade en psykolog som längst i 1 år, ungefär.Hon har varit den enda som varit bra, ja förutom den jag har nu. Det funkade inte med de andra jag har träffat.Personkemin var helt fel så det slutade verkligen inte braMen jag har haft andra kontaktpersoner, från olika boenden. Man ska väll ändå vara tacksam för hjälpen, även om den ibland ”faller” på vissa sättHåller tummarna för dig att det löser sig med med samtalen och utredningen.Detsamma, ta hand om dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s